Terug

Sandra Mattie

 

Sandra Mattie studeerde in 1998 af aan de Toneelschool van Amsterdam. Vervolgens speelde zij onder meer bij Toneelgroep Amsterdam, het Ro Theater,Toneelschuurprodukties,Het Noord Nederlands Toneel en Van Den Ende Theaterprodukties. Sandra was te zien in De Architect, van theatermaker en regisseur Jakop Ahlbom .Speelde bij Hummelinck Stuurman Theaterproduktiesin de voorstellingen,

Heren van de thee, Vincent en Theo en De Kleine Zielen , allemaal onder regie van Ger Thijsen in ‘De Passievrucht’ onder regie van Ignace Cornellissen. Afgelopen seizoen speelde ze bij Theatergezeldschap Suburbia  in Hebriana van Lars Noren en aankomende zomer zal zij daar de rol van  Yvonne vertolken in ‘Ploegen’ van Volker Schmidt. Beiden onder regie van Albert Lubbers.

Daarnaast speelde zij in diverse Nederlandse tv-series,- en films, zoals Trauma 24/7, De Afdeling,de jeugdserie Spetter, Van Speijk,Flikken Maastricht , Grijpstra en de Gier, Gek op Jack en SpangaS.  Sandra was op televisie was Sandra te zien in Moordvrouw, Suspects, De Fractie, Divorce en meest recent in GTST.    In het theater was Sandra te zien in o.a.  Hartstocht, een thriller onder regie van Gerardjan Rijnders en Hart tegen Hart onder regie van Bruun Kuijt;  Opvliegers 2, 3 en 4.

Sandra is al meer dan 15 jaar een professionele stem voor radio en televisie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stills